Artikelen


Denkt u een leuk en informatief artikel te hebben voor deze site? Ik wil deze graag hier op uw naam plaatsen. Neem contact met me op indien u hiervoor interesse heeft. Alvast bedankt.

 • Nieuw artikel: HDTV ben jij HD-Ready ?
  Dit nieuwe artikel informeert u over de nieuwe techniek HD. High Definition Televisie is sinds het WK voetbal 2006 bekend geraakt in Nederland. Wat is HDTV wat heb je eraan en zijn er misschien ook addertjes onder het gras?
 • Speakers, de juiste afstelling & positionering
  In dit artikel wordt uitgebreid verteld hoe u uw speakers in een Home Theater Systeem kunt optimaliseren, welke hoeken en afstanden het beste geluid geven. Ook de nodige Fine-Tuning komt hier van pas!
 • Home Theater Beamers
  In dit artikel worden Home Theater Beamers besproken met een prijs rond de 2000 euro. Onderwerpen zijn beamer technieken, projectieschermen en manier van aansluiten. Een informatief artikel, geschreven door Mathijs de Graaf.
 • Goed Geluid Hoor Je Niet
  Een interessant artikel waarin Paul Holterman beschrijft waarom dit zo is. Met daarin een vleugje kritiek op sommige Home Theater liefhebbers die met volle trots laten horen hoe hard hun surround sound geluid kan klinken...
 • Originele DVD's kopiëren
  Dit is een vernieuwd artikel hoe je een originele DVD film (dvd-9) naar een DVD+R(W) (dvd-5) kunt branden op een pc met een DVD brander. Een erg interessant artikel, duidelijk geschreven zodat iedereen een DVD film kan backuppen voor eigen gebruik! Geschreven door Peter van Unen.
 • NEC ND 1100 A DVD Brander upgraden naar 1300 A Brander
  In dit artikel kunt u lezen hoe u uw NEC 1100A DVD brander kunt omtoveren naar een NEC 1300A DVD brander, door middel van een firmware upgrade. De NEC 1300A brander is een stukje duurder en is op uitzondering van de firmware technisch dezelfde speler als de NEC 1100A brander. Met als voordeel ook -R(W) schijfjes te kunnen branden.
 • DTS Audio CD's maken
  Wist u dat u zelf met behulp van een computer, DTS cd's kunt maken? Het is een beetje omslachtig, maar het kan. Lees in dit artikel hoe u dit in praktijk kunt brengen.
 • DivX Geschiedenis
  Divx, een compressie techniek om filmbestanden kleiner te maken, heeft een geschiedenis. Dit leest u in dit artikel.